Etherische olie Patchouli biologisch

filler

Prijs:
Aanbiedingsprijs€18,95
Toevoegen aan wensenlijst

Beschrijving

PATCHOULI ESSENTIËLE OLIE

Herkomst: Sri Lanka

Methode: stoomdestillatie

Aroma: rijk / aards / rokerig / zoet

Geëxtraheerd uit: jonge bladeren en stengels

Latijnse naam: Pogostemon Cablin Bentham

Aromatische voordelen: Kalmerend en ontspannend - Patchouli kan een gevoel van kalmte en ontspanning bevorderen en wordt in de ayurvedische geneeskunde gebruikt om angst, stress en depressie te verlichten.

Hoe te gebruiken:

- Verbrand 4-5 druppels olie met een laagje water in een oliebrander en plaats de oliebrander op de dichtstbijzijnde tafel zodat u olie kunt inademen om u te helpen kalmeren en ontspannen.

- Voeg 4 druppels toe aan 10 ml dragerolie (dit kan elke dragerolie zijn die je in de buurt hebt, zoals pinda- of olijfolie) en masseer de olie in je huid.

- Voeg 4-5 druppels olie toe aan je shampoo om roos te helpen verlichten.

- Voeg 4-5 druppels etherische olie van patchoeli toe aan een dragerolie en voeg deze toe aan een heet bad voordat u naar bed   gaat.

Ook gebruikt voor:
Huidverzorging: De schimmelwerende, antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen van patchoeli kunnen de huid helpen kalmeren bij uitdroging, acne en eczeem.

Roos: Patchouli kan roos helpen verlichten wanneer het op de hoofdhuid wordt aangebracht. Voeg een paar druppels toe aan een dragerolie en masseer in je hoofdhuid, of voeg een paar druppels toe aan je shampoo.

Etherische olie: Etherische oliën worden gewonnen uit medicinale planten en hebben een stimulerende en genezende werking op spieren en organen. Bio Scents heeft een uitgebreide serie etherische oliën met elk hun eigen kracht en toepassing.

Patchouli-olie: Onze biologische patchouli-olie wordt verkregen uit de bladeren en stengels van de patchoeliplant, een groenblijvend, bossig kruid dat ongeveer 75 cm hoog wordt. De etherische olie van patchouli wordt gewonnen uit patchouli uit Sri Lanka, waar het van nature groeit.
 

Geur: Deze premium biologische patchoeli-olie heeft een natuurlijk rijke, aardse, rokerige en licht zoete geur.


Waarschuwing:
Niet onverdund op de huid gebruiken! Niet gebruiken op beschadigde of geirriteerde huid. Als u zwanger bent of een medische aandoening heeft, moet u vóór gebruik advies inwinnen. Bij huidirritatie onmiddellijk stoppen met gebruik en medisch advies inwinnen. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Contact met de ogen vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Brandbaar. Bewaar op een koele en donkere plaats.

Inhoud: 8ml

.

Payment & Security

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Visa

Je betaalgegevens worden veilig verwerkt. We hebben geen toegang tot je creditcard informatie en slaan deze gegevens ook niet op.

Misschien ook leuk voor jou?

Recent bekeken producten