Wierook (Frankincense) - bio etherische olie - 10 ml


Prijs:
Aanbiedingsprijs€8,95
Toevoegen aan wensenlijst

Beschrijving

Frankincense olie wordt al eeuwenlang gebruikt. Het wordt ook wel wierookolie of olibanumolie genoemd. De olie wordt verkregen uit de hars van de Indiase wierookboom en heeft een herkenbare en typische geur. 

De olie is donker en een beetje stroperig. Het wordt van oudsher gebruikt ter verlichting van slijm in de bovenste luchtwegen en in wondzalven. Ook wordt frankincense veel als parfum gebruikt in verzorgingsproducten. 

Vrij van conserveermiddelen en biologisch gecertificeerd

  • Biologisch gecertificeerd
  • Verkregen door stoomdestillatie van de hars van de Indiase wierookboom
  • GMO-vrij, proefdiervrij, vrij van conserveermiddelen of toevoegingen
  • Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde natuurlijke stoffen.

Wees voorzichtig bij het gebruik, je mag ze nooit puur op de huid gebruiken, met uitzondering van een paar essentiële oliën op advies van een aromatherapeut. Gebruik essentiële olie altijd verdund, maximaal 5 druppels op 10 ml dragende olie.

Gebruik een paar druppels in je badwater, in een diffuser in je (woon)kamer of in olie om zo massage-olie te creëren.

Hou essentiële oliën weg bij kinderen. Als je zwanger bent of als je een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of andere medische aandoeningen, laat je dan adviseren vóór gebruik. Ook als je een zeer gevoelige huid hebt is het beter om even advies te vragen of een testje te doen op een klein stukje van je huid.

Verdampen: De herkenbare geur van frankincense ruikt zeer kruidig, houtachtig, harsig en balsemachtig. Het heeft tonen die je ook kent van mirre, peper of coniferen. Omdat deze geur veel als wierook gebruikt wordt herken je hem vast! 

Verzorging: Voeg toe aan een basisolie als huidverzorging of massage.

Deze geur is ook ideaal om te combineren met andere etherische oliën: wanneer je een druppel toevoegt aan frisse geuren zoals dennen of pepermunt, dan wordt de geur wat kruidiger. Wanneer je een druppel toevoegt aan bijvoorbeeld zoete sinaasappel, dan komt er een toon van specerijen bij.

Ingrediënten: Frankincense etherische olie*

INCI: Boswellia Serrata Oil*

* Biologisch
  • Inhoud: 10 ml
  • Aroma/geur: aards, warm, kruidig, kamfer-achtig
  • Biologisch: SKAL gecertificeerd
  • Verwerkt onder ISO-normen: ISO9235
  • Food grade (maar wordt zelden in de keuken gebruikt)

Payment & Security

Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa

Je betaalgegevens worden veilig verwerkt. We hebben geen toegang tot je creditcard informatie en slaan deze gegevens ook niet op.

Andere klanten kochten ook..

Recent bekeken producten