Producten retourneren

Als je niet tevreden bent met een besteld product, dan heb je twee weken de tijd om aan te geven dat je het product wilt terugsturen. Na deze melding heb je nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Het is belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. Je mag het product niet in gebruik nemen zodat het daarna nog aan iemand anders verkocht kan worden.

LET OP! Stuur niet zo maar je retour producten naar ons op zonder het van te voren aan ons door te geven per e-mail. Ook moet er in het pakketje wat je terug stuurt een briefje zitten met daarop je naam, adres, order nummer én iban rekeningnummer. Anders krijgen wij iets terug waarvan we niet weten van wie het is ;-)

Stuur een email naar info@levenzonderafval.com waarin je vermeldt:

  • je naam
  • het ordernummer van de bestelling!
  • welke producten je wilt retourneren
  • de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)
  • naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten of welk ander product je wilt ontvangen

Je kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking naar ons terugsturen, onder vermelding van je naam, adres, ordernummer én iban rekeningnummer (dit kan je op een briefje schrijven en in de doos doen bij de producten die retour gaan). Je krijgt van ons een e-mail met retourlabel van MyParcel (PostNL) die je kan betalen en uitprinten. Dit is goedkoper dan dat je het zelf betaald bij PostNL. Het pakketje met label van MyParcel kun je afgeven bij een PostNL punt.

Terugbetaling
Wij zullen na ontbinding kosteloos het door jou betaalde bedrag van het product uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden wij ook de leveringskosten die je betaalde bij jouw bestelling.

Retouradres:

LEVEN ZONDER AFVAL
Tolweg 3, 3741 LM Baarn

Maatwerk en hygiëneartikelen kunnen niet retour tenzij de verpakking ongeopend is.

Ruilen
Bij een ruiling sturen wij de nieuwe producten naar je op. Je hoeft alleen het eventuele prijsverschil van de producten bij te betalen. 

Modelformulier voor herroeping
Er is Europees een standaardtekst opgesteld waarmee je ons kunt laten weten dat je de koop wilt ontbinden. Je kan onderstaande tekst gebruiken om aan ons te sturen, maar het is niet verplicht.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

  •    Aan:    

Leven zonder afval
Tolweg 3
3741 LM Baarn
info@levenzonderafval.com

  •  Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffendede verkoop van de volgende producten: (Naam   product)  herroep.
  •  Ordernummer
  •  Ontvangen op (Datum)
  •  Uw Naam en Adres