Verzending
Wij verwerken je bestelling op werkdagen binnen 24 uur. De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij verzenden alles plasticvrij! 

Verzendkosten
Bij een bestelling van €50,00 of meer, nemen wij voor klanten in Nederland de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag rekenen we voor verzending in Nederland als bijdrage in de verzendkosten een bedrag van €4,95. Voor België zijn de verzendkosten €5,95 en gratis vanaf €100. Wij verzenden ook naar overige landen binnen de EU. 
Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan ontvang je €1,00 korting op je verzendkosten. Van te voren weten we niet of je bestelling in een brievenbusdoosje past dus deze korting ontvang je zodra je bestelling is ingepakt. We storten het bedrag van €1,00 terug op je rekening.

Plasticvrije verzending
Bestellingen verpakken we in hergebruikte dozen of dozen van gerecycled karton. Opvulmateriaal is 100% plastic vrij. We gebruiken hergebruikt papier of oude kranten. Uiteraard plakken we de verzenddozen dicht met papieren tape!